1 mei 2010

Het feest

Oorspronkelijke tekst door Francisca Sensei:
Over de gift: het is niet verplicht, het is een idee. Sommigen misten op de uitnodiging de woonplaats dat bij het banknummer van onze Stichting Seishin-seii hoort, dat is natuurlijk Den Haag.

Heeft iedereen door dat je terug moet mailen? Graag ook afmelden als je niet komt. Mail Ilja vóór de 21 of je wel of niet komt. (Ouders: geef aub aan of uw kind wel of niet komt naar het kinderfeest.) Het is een kleine moeite en we zijn er bij gebaat. Het is belangrijk voor de inkoop en Kamils werk in de keuken.

Ik heb wel al de clown besteld dus ik hoop dat er wel veel kinderen aangemeld wordende komende week.

Let op: op de dag van het feest (29 mei) is er 's ochtends wel gewoon kinderles, maar is er vanaf 12:00 geen les voor volwassenen.

UPDATE:
Voor de kleintjes hebben we de film 'The Cats return' (Japans met Nederlandse ondertitel).

Verhaal: Haru is op weg van school met haar vriendin als ze een kat op de weg ziet die bijna wordt aangereden. Als ze de kat redt, bedankt deze haar en gaat weer op weg. Al gauw ziet Haru nog meer pratende katten en wordt ze overladen met zogenaamde cadeaus. Ze krijgt zelfs een bezoek van de kattenkoning, die haar uitnodigt langs te komen bij zijn paleis. Met hulp van een dikke mopperige kater en een tot leven gekomen kattebeeldje gaat ze op zoek naar de kattenwereld, maar de kattenkoning had andere plannen dan ze dacht.

1 opmerking: